Total morgen-optur hos Jan Nygaard i Glostrup 2


Jan Nygaard BMW 218d lånebil Jeg skulle have vores Mini til reparation efter en ”mindre” parkeringsskade (men det er en helt anden kedelig snak). Da jeg bestilte tid for ca en måned siden, fik jeg at vide at Jan Nygaard flyttede fra Lyngby til Glostrup efter den weekend vi lige er kommet ud af. Hvilket kun var en bedre nyhed for mig, da jeg bor under 5 kilometer fra Ejby Industrikvarter.

Min første indskydelse var, at jeg nok blev nødt til at køre dertil i god tid, da morgentrafikken kombineret med at jeg lige skulle finde frem til, hvor det lå, ville drille mig. Men her begyndte så hele opturen for en rigtig god morgenoplevelse. Ved første øjekast havde jeg orienteret mig om en cirka beliggenhed i Glostrup – Så det gik let og smertefrit.

Jan Nygaard lånebil BMW 218dNæste udfordring blev så, at finde hen til, hvor bilen skulle indleveres – Her havde man hos Jan Nygaard sørget for, at der stod en mand ved indkørslen som kunne fortælle, at jeg blot skulle følge den blå streg på jorden.

Jan Nygaard Lånebil BMW 218dDen førte så videre ind i Jan Nygaards indendørs modtagelses område, hvor jeg blev mødt  af en meget morgenfrisk medarbejder, som fik mig og Mini’en placeret korrekt i køen.

Jan Nygaard BMW 218d LånebilIndskrevet og klar til lånebilen, fik jeg tilbudt en kop kaffe og en croissant til turen videre på jobbet.  Og jeg siger aldrig “Nej” til en Cafe Latte, som i øvrigt smagte ligeså godt som de vante caféer jeg besøger 😉

Jan Nygaard Lånebil BMW 218dLånebilen denne gang, blev en sort BMW 218d Connected, med 150 heste og masser af ekstraudstyr og til min store overraskelse, havde de gudhjælpemig sat lånebilerne klar, startet og varmet op ude i gården, så jeg blot skulle slå bagdelen i sædet og begive mig ud i morgenmyldret med min latte i kopholderen – Skulle jeg i øvrigt ikke lave en anmeldelse af den, når jeg nu jeg alligevel har den stående hjemme på matriklen de næste par dage 🙂

Følg med HER! hvis du gerne vil se hvordan anmeldelsen kommer til at tage sig ud i løbet af et par dage.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Total morgen-optur hos Jan Nygaard i Glostrup

  • Mr. AmazingCars Indlægsforfatter

    Konen har også lige været forbi ifm service og fik samme gode oplevelse til stor glæde for hende, da man ikke er vant til det👌😊