Formel 1 konkurrence – Det italienske Grand Prix 24


Polo boxboxbox præmie konkurrenceSå er vi klar til sæsonens 14. løb og vi begiver os ned til støvlelandet. Denne gang gælder den Italien og den 5,8 kilometer lange Autodromo Nazionale Monza eller blot Monza, som den kaldes i daglig tale – Der skal køres 53 omgange – Sidste år blev en triumf for Mercedes med Lewis Hamilton og Bottas på de første pladser efterfulgt af Vettel på tredje pladsen.

Nu velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Vores 2 venner fra Haas teamet klarede sig mindre godt i 2017 og desværre helt uden for pointene (#8 sluttede som nummer 15 og #20 lige uden for de dejlige point som 11’er) – Det ser også ud til at de får det lidt svært på den hurtige bane, meeen jeg håber til det sidste på et godt løb for Kevin Magnussen og Romain Grosjean 🙂


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb, så køb en tur HER!


Så hvis du gerne vi vinde en polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 15.10.

Polo boxboxbox præmie konkurrence Formel 1 Jeg sætter 1 KMAG #SupportKmag polo i størrelse Medium sponsoreret af BOXBOXBOX på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

24 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Det italienske Grand Prix