Whaaat – Alle kender da Kevin Magnussen ikk’?


Man skulle tro at arrangementet på Børsen i dag, var nøje planlagt efter Kevin Magnussens vel nok bedste resultat i denne sæson ved det franske Grand Prix, hvor K-Mag som bekendt hev en flot sjette plads hjem.

Inden mødet med Kevin på Børsen, kunne man se ham blive interviewet foran sin 2017 Haas-racer som står udstillet i en periode foran Hotel d’Angleterre. En kort seance til ære for de mange fans og selvfølgelig de mange fremmødte journalister som fyldte godt op på pladsen ud mod Kgs Nytorv.

Så mange at det vakte opsigt for de mange udvidende travle folk som passerede det smukke hotel. Men som en kæmpe stor fan af Kevin, blev jeg meget slemt forbløffet, da en yngre kvinde slentrede forbi hele showet med sin søn – Spurgte mig, hvem det var som trak al den opmærksomhed. Da jeg så svarede, at det var skam Kevin Magnussen, hvilket medførte det meget tørre svar fra hende. “Kevin Magnussen?” – “Ja, Kevin Magnussen den danske Formel 1-kører” prøvede jeg ihærdigt at hjælpe hendes hukommelse videre i. Idet jeg tænkte, at alle danskere kender sgu da fænomenet og personen Kevin Magnussen. Men her tabte jeg altså underkæben, hun mente alvorligt at ham havde hun aldrig hørt om – Jeg skyndte mig skuffet væk fra seancen og håbede istedet på en oprejsning på Børsen. 

Og som i kan se på billedet herover, så fik jeg min genoprejsning indenfor i de flotte lokaler på Slotsholmen- Meget grænseoverskridende fik jeg lov til at tage selfie med selveste KMag. Hva’ siger i så?

Selve arrangementet på Børsen, var kommet i stand ved Kevin Magnussens fanklub #SupportKmag’s hjælp. De stod klar med banner foran indgangen til Børsen så Kevin kunne få en varm velkomst. Det er iøvrigt BoxBoxBox som står bag fanklubben og de kunne se et rigtig stort fremmøde af fans inde i de flotte lokaler. Vi blev budt velkommen af den tidligere erhvervsminister, men nu nyudnævnte direktør for Dansk Erhverv Brian Mikkelsen som også delte den samme passion for Formel 1 som de fleste fremmødte idag. Selve eventet gav både en status og gennemgang på, hvorlangt man var nået i bestræbelserne på at få Formel 1 til København ved de to ildsjæle Helge Sander og Lars Seier Christensen samt en analyse af gårsdagens løb i Frankrig fra Kevin selv og lidt nysgerrige spørgsmål til ham.

Det sjoveste herfra, var nok hans egen lidt humoristiske analyse af løbet – Se og hør det i videoen herover (beklager videoformatet) samt at han i hans beretning om året som det er forløbet for ham, hans uheldige teamkollega Romain Grosjean og Haas indtil nu virkelig føles som en yderst professionel idrætsmand, som hviler i sig selv selv. og så blev jeg lidt klogere på at Kevin’s absolutte favoritbil, er en LaFerrari – Ellers må jeg sige at jeg ikke blev meget klogere om situationen vedrørende om København er nået nærmere statussen som Formel 1-by end da der blev afholdt informationsmøde på Berlingske Media tilbage i april måned. (Læs mere her!)

Herunder kan i se lidt stemningsbilleder fra Kevin Magnussens dag i København

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *