Bokseren Floyd Mayweather køber 2 LaFerrarier


LaFerrari_monaco_1Hypen omkring den kommende kamp mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor kamp er helt ude i torvene, for at blive i boksesportens termer. De to kamphaner mødtes for nylig til et “face to face” møde, hvor det mest handlede om at fornærme hinanden, hvilket resulterede i vild jubel og begejstring fra tilskuerne. Et møde som kun kan få mig til at se endnu mere frem til deres møde i ringen den 26. august i Las Vegas.

Mayweather_1Den 40 årlige Mayweather er stadigvæk ubesejret i 49 kampe og efter “face to face” konfrontationen tog Mayweather et privat jetfly, hvor han flashede en 100 millioner dollars check og nogle lækre urer i en video. I videoen herunder som er uploadet af FightHype.com, nævnte han også, at han lige havde købt to LaFerraris, en hvid og en rød.

Læs også artiklen Floyd Mayweather sælger ud af sine Bugatti Veyrons

Mayweather er kendt for at købe hypercars. Han har tidligere købt flere Bugatti Veyron’s, en Koenigsegg CCXR Trevita, og angiveligt også en Bugatti Chiron. Jeg skal nok følge med og ser frem til at se hans 2 nyerhvervelser 😎

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *