Ferrari træf i Helsingør Havn 2


 

Det går aldrig stille af sig, når den danske Ferrari Club (FOCD, Ferrari Owners Club Denmark) inviterer til åbent hus eller rettere åben havn ved Værftets Madmarked i Helsingør. Lige i underkanten af 100 superbiler deltog i årets største arrangement som begyndte i Albertslund ved GranTurismo Cars A/S. Her kunne alle os “biltosser” komme helt tæt på Ferrarier, Lamborghini’er, Porscher og få et blik af dem blive sendt af sted mod destination Helsingør. 

Jeg havde selv valgt at tage turen for se ankomsten i Helsingør Havn. Med en fantastisk solskinsaften og temperaturer på langt over 20 grader, havde rigtig mange valgt at gøre som jeg. Der var kaoslignende tilstande ved sidste del at turen for de mange superbiler og det tog lidt længere tid at få alle de flotte superbiler linet op i orden efter bilmærker – Det lignede noget som de havde prøvet før hos Ferrariklubben 🙂

Måske var der mødt flere op end normalt. Og jeg havde selv haft i tankerne, at Danmarks VM-hold opholdt sig i nærheden og det ville da være sjovt, hvis et par af landsholdsspillerne dukkede op for at sparke dæk i stedet for til en bold.

Og jeg blev da ikke skuffet – adskillige af de dyre danske drenge lagde vejen forbi og trak næsten lige så meget opmærksomhed som de flotte biler.  (se hvilke andre landsholdsspillere som kiggede forbi længere nede i indlægget)

Ikke mere snak – her er lidt stemningsbilleder fra en fantastisk torsdag aften i Helsingør Havn.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Ferrari træf i Helsingør Havn