Reklame: Lad intet holde dig tilbage


Annonce for Head & Shoulders

Kender vi ikke alle dette lille problem? – Invitationen til din bedste vens bryllup har ligget i mailboksen i et par måneder. En begivenhed som han har snakket meget varmt om, siden afsløringen om da han var faldet på knæ foran sin udkårne. Brylluppet skal afholdes i denne weekend og alle deres fælles venner og familie er inviteret til den store fest på et af de fineste slotte på Sjælland. Hvis jeg ikke husker forkert, så når vi op på 125 personer, som hver især har modtaget den fine bryllupsinvitation. Dresscode selvfølgelig, er udbedt til: Smoking/Black Tie. Nu skal i ikke tro, at problemet ligger hér – Næh Nej, smokingen er nemlig købt og venter på sin plads i det halvtomme klædeskab. Selv gaven til brudeparret ligger klar flere dage før end normalt.

Problemet ligger heller ikke ved, at jeg skal være vidne til at brudeparret ankommer i en helikopter foran alle de måbende gæster. Det er heller ikke noget problem, at festmenuen er sammensat af en af landets bedste gourmetkokke. Og det er i hvert fald heller ikke noget problem, at jeg skal overnatte på et af de fineste danske slotte.

Mit problem består i, at Danmark spiller sin første VM kamp i Rusland mod Peru på eksakt samme dato som min allerbedste ven han tænkt sig blive smedet sammen med sin kommende hustru. Men dette kan jeg ikke være bekendt at bruge som undskyldning for ikke at deltage i hans store dag. Men kan jeg så bruge en undskyldning om, at jeg har fået en kløende og meget irriteret hovedbund som højst sandsynligt vil resultere i, at de øvrige gæster vil gøre alt for at undgå mig. ”Nu stopper Du altså, Henrik” – Så jeg ikke lige forleden, at Head & Shoulders var kommet med et helt nyt produkt – Men Ultra Hair Booster Anti-Dandruff shampoo. Det må jeg prøve af. Og fodboldkampen, den ser jeg da bare på mobilen mellem de mange lange taler og kyssepauser.

God kamp

og

Held og Lykke Danmark 🇩🇰

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *