Til danmarks premiere for den nye Lamborghini Urus 1


Lamborghini Urus_1For 14 dage siden, kunne jeg for første gang møde den helt ny tyr i familien “Lambo”.
En tyr – Det lyder altså bedre, når man bruger det engelske ord “Bull” – Ikke sandt?
Men jeg havde fornøjelsen at stå med en invitation til et cocktail event i Skuespilhuset i København, hvor æresgæsten havde det spændende efternavn Urus.
Lamborghini Copenhagen kunne nemlig for allerførste gang på dansk grund løfte sløret for Lamborghini’s første Super SUV.

Lamborghini Urus_3En SUV som har været længe ventet, men som også har også skilt vandene blandt Lamborghini fans. Men italienerne har vundet en plads i mit hjerte med denne nye 5-dørs familiebil. Jep – Jeg sagde “familiebil” og før afsløringen, kunne sales manager Chresten Hansen berette at Urus, allerede inden den er kommet på plads i showroomet på Nørrebro har været temmelig ombejlet og at der allerede er sat underskrifter på de første salgskontrakter. Så med lidt god vilje, er der forhåbninger om den voldsomme Super SUV kan blive den mest populære og “hyppige” Lamborghini som heller ikke behøver at blive kørt i vinterhi. Urus’en er nemlig bygget til at klare alt slags vejr også det i Danmark. En anden væsentlig faktor for at Lamborghini Urus nok skal havne i den populære ende af skalaen. Mener Chresten Hansen er, at den helt sikkert vil tiltale de kvindelige købere.

Lamborghini Urus_2Med denne påstand i mente, afventer jeg med meget stor spænding, at dugen fjernes fra Urus’en, så jeg selv kan opleve dens udseende og rummelighed. Det har nemlig været svært at bedømme ud fra billlederne på nettet – “Tadaa”, den blå dug fjernes efter Chresten Hansen og Area Manager North and West Europe David Martin har skamrost den smukke Super SUV som nu er kommet til syne.

Se videoen fra premieren herover 👆

Lamborghini Urus_4Og efter lidt ventetid lykkedes det mig at komme så tæt på klassens hurtigste SUV at jeg får mulighed for at sætte mig ind i vilddyret med 641 hestekræfter og en topfart på 305 km/t. Og min tvivl om bagsæde-komforten i en Lamborghini bliver gjort til skamme – Den bil overrasker meget positivt og det eneste som manglede ved præsentationen var lyden fra en motor som er kraftfuld nok til sende Urus’en fra 0 – 100 km/t på søle 3,6 sekunder og de 200 km/t nåes med speederen i bund på 12,8 sekunder. En lyd som jeg ikke vil snyde jer for – den er nemlig fanget her ved en anden Urus-premiere HER!

Lamborghini Urus_5Et førstehåndsindtryk som der ikke kan sættes en finger på, men dog glæder jeg mig til, at kunne nyde den smukke Lamborghini Urus under mere rolige forhold i showroomet. For den blå Urus fik rigtig meget opmærksomhed denne aften fra alle de fremmødte bilentusiaster som ligesom jeg også gerne ville helt tæt for at bedømme bilens Italienske kvalitet.

Lamborghini Urus_6Og med en beskeden startpris på omkring 3,5 millioner kroner, så lyder det måske af meget – men sætter du prisen op mod en Porsches Panamera Turbo Sport Turismo, hvis startpris ligger på 3,1 millioner kroner, har du så ikke et godt argument for at vælge en ægte fuldblods Super SUV racer denne gang?

Se flere billeder fra premieren af Lamborghini Urus herunder

Lamborghini Urus_7Lamborghini Urus_8Lamborghini Urus_9Lamborghini Urus_10Lamborghini Urus_11Lamborghini Urus_12Lamborghini Urus_13Lamborghini Urus_14Lamborghini Urus_17Lamborghini Urus_17Lamborghini Urus_18Lamborghini Urus_19Lamborghini Urus_20


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Til danmarks premiere for den nye Lamborghini Urus