Bugatti type 390 ur fra Parmigiani Fleurier


Parmigiani Fleurier Bugatti ur_1Bugatti Chiron Sport har fået sig en ny ven i form af et indviklet og udsøgt ur. Det nye Bugatti Type 390 ur fra Parmigiani Fleurier er fremstillet med Bugatti Chiron i tankerne. Med både design og mekanismer har Parmigiani Fleurier med succes skabt et ur, der gør det muligt for den som er ur-bæreren, at have sjælen af en Bugatti Chiron Sport på sit håndled. (Foto: ablogtowatch.com)

Parmigiani Fleurier Bugatti ur_2(Foto: Bugatti.com) Når kunderne bestiller deres Chiron-hyperbil, tilbydes de en avanceret tilpasningstjeneste, der giver dem mulighed for at specialdesigne en Bugatti helt efter deres drømme. Med Bugatti Type 390-uret har man haft de samme tanker omkring den mulighed for at ændre urets udseende og designet efter kundens eget ønske. Såsom læderremmen, spændet, urskiven, urkassen, designet inde i uret, farven på safirkrystallerne mm.

Parmigiani Fleurier Bugatti ur_3Et meget godt eksempel på Parmigiani Fleuriers evner for at skabe noget som matcher en Chiron Sport, blev afsløret i Genève. Der er nemlig Carbon på siden af hvidgulds urkassen, mens en sort nikkel skive står i kontrast med det røde luminescerende materialer. En rød rem med sort søm sørger for at fuldende det røde/sorte tema, som motivbilen blev vist i.

Parmigiani Fleurier Bugatti ur_4Det eneste som ikke kan ændres ved Bugatti Type 390, er selve urværket. Parmigiani Fleurier bemærker, at urets hjerte, ligesom en Bugatti Chirons motor, “ikke kan ændres, da det sikrer Bugatti Type 390’s ydeevne og pålidelighed.”

Bugatti Chiron  Parmigiani Fleurier_7Parmigiani Fleuriers nye Bugatti Type 390 ur er en perfekt følgesvend til og Chiron eller Chiron Sport-ejer. Ikke alene giver virksomheden deres kunder muligheden for at deres ur matcher perfekt med deres bil, men de giver dem også et ur, der ligefrem er et mesterværk.

Uret forventes at kunne købes fra juni 2018 og prisen starter ved $300.000 dollars (altså lige omkring 1,8 millioner kroner) – og her skal du altså ikke betale afgifter til den danske stat, før du må benytte dig af uret på offentlig gade.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *