Formel 1 konkurrence – Australien 2018 10


Kevin polo 2016Se gik den vinter og vi er allerede i gang med sæsonen 2018 – Melbourne Grand Prix Circuit i Australien, der med sine 5,3 kilometer lægger asfalt til løbet, gav også  for 4 år siden Kevin noget af en formidabel debut i Formel 1.

Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Det kan altså godt gå hen at blive et temmelig spændende løb, da Kevin som i sikkert allerede har hørt, kvalificerede sig som sekser lige foran Grosjean, men grundet straf til Ricciardo starter de to HAAS-kører som 5 og 6. Så det lover rigtig godt for debuten og forhåbentlig masser af point på kontoen.

OBS – Jeg har desværre ikke fået den nyeste 2018-polo endnu – Så jeg håber, at i er interesseret i at vinde én fra hans 2016-sæson.


Har du fået lyst til at rejse en tur væk fra det kolde påskevejr i Danmark, så klik ind HER! for at komme billigt afsted til sol og varme


Så hvis du gerne vi vinde en 2016-polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 7.00.

Jeg sætter 2 polo’er i valgfri størrelse (dog ikke 2XL pt) sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

Kevin Magnussen Polo 2016_2


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Australien 2018