Vil aldrig sende en selvkørende eller en ren el-bil på gaden


Lamborghini Aventador S_1Man skal have det sjovt når man kører superbil – Det udtaler lederen for forskning og udvikling Maurizion Reggiani fra en af verdens førende producenter af superbiler – Lamborghini! Det betyder også, at man hos den italienske superbilproducent ikke går med planer om at hoppe med på den selvkørende bil-bølge eller fremstille en elektrisk Lambo i den nærmeste fremtid, da man ikke mener at teknologien er nået til det som kendertegner, hvad Lamborghini udstråler af ydeevner.

maurizio-reggiani_1Hr. Reggiani blev i forbindelse med lanceringen af Urus SUV’en ved Detroit Auto Show interviewet af freelance motorjournalist Kirk Bell. Her fik de talt om Urus og de udfordringer som Lamborghini står over for med efterfølgeren til Aventador’en samt også de nye teknologier, som alle bilproducenter slås med i øjeblikket, såsom selvkørende biler og elektrificering. (Foto: motorauthority.com)


Kom ud og kør en Lamborghini på en bane i Danmark – Se i linket, hvad det koster HER!


Til spørgsmålet, om Lamborghini ville fremstille en 100 % el-bil, kom hans svar prompte ”Nej – I øjeblikket er der ingen planer om en fuld-elektrisk superbil”

lamborghini-urus_1Og med hensyn til en SUV? – Er svaret det samme, det giver jo ingen mening at skulle forcere en bakke og derefter have tømt batteriet for al dens power. Derfor bliver det også højst en hybrid med plug-in version som bliver drivkraften i SUV’en fra Lamborghini – Urus’en som kommer til september. Men det skal vi nok vente yderligere to år på iflg. hr. Reggiani. (Foto: motorauthority.com)

Lamborghini Aventador S_2Så ud fra Reggianis svar, kan man ikke udelukke elektriske køretøjer for evigt. Faktisk har Lamborghini allerede undersøgt muligheden. Men en Lamborghini-ejer har sine præferencer overfor bilens performance og formåen og så langt er udviklingen slet ikke endnu. Derfor skal batterierne gøres lettere, nemmere at køle, før Lamborghini vil overveje denne type teknologi.


Mangler Du en Lamborghini eller anden superbil til konfirmanden –  Se udvalget HER!


Med hensyn til selvkørende biler, så vil brandet ”Lamborghini” formodentlig skyde sig selv i foden, ved at indføre denne teknologi – Nej for hvis du betaler så mange penge for at have det sjovt ved at køre en superbil, så vil du køre bilen selv og ikke overlade styringen til en robot.
Og her er Urus heller ikke en mulighed. Man har allerede så mange hjælpemidler i en SUV, så hvorfor helt fjerne kørerens glæde ved at køre.

Relaterede artikler 

Den nye Lamborghini Aventador S på kurophold

Paven får sin egen specielle Lamborghini

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *