Paven får sin egen specielle Lamborghini


Paven_lamborghini_1Lamborghini har foræret pave Francis en meget speciel Huracán, som blev skabt specielt til hans hellighed. Bilen er den baghjuls-trukne version af Huracan’en og den er blevet stærkt modificeret af “Ad Personam”, som er Lamborghini’s tilpasningsafdeling. Ad Personam har færdiglavet superbilen i Bianco Monocerus (hvid) med Giallo Tiberino (gule) striber, som en hyldest til Vatikanstaten.

Paven_lamborghini_2Pave Francis kommer nok ikke selv til at køre i den smukke Lamborghini – Superbilen som paven har signeret og velsignet skal i stedet bortauktioneres ved næste års RM Sotheby’s den 12 maj 2018. Indtægten ved auktionen for den smukke Lamborghini Huracán, skal videregives til at genopbygge det kristne samfund i Irak efter den massive ødelæggelse af islamisk stat. (Se flere billeder af den smukke Huracán nederst i indlægget)


Har du aldrig været i Vatikanstaten, så kan du nemt bestille billetterne via Momondo – Se mere HER!


  Se flere billeder af Lamborghini’s gave til Pave Francis herunder.

Paven_lamborghini_3Paven_lamborghini_4Paven_lamborghini_5Paven_lamborghini_6Paven_lamborghini_7Paven_lamborghini_8

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *