Tesla bryder snart lydmuren


tesla_roadster_1Elbilernes formåen vil ingen ende tage. Da Elon Musk i aftes skulle præsentere Tesla’s nye el-lastbil “Semi“, havde han lige et es i ærmet – Elon kunne nemlig også præsentere Tesla’s nye model Roadster, som skulle være klar til at blive solgt hos forhandlerne i 2020. (Kan du ikke vente, så kan du faktisk allerede forhånds bestille den nu – Følg linket HER!)


Se den vilde acceleration i videoen – Utålmodig, så spol hen til 1:45, hvor løjerne begynder for alvor 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=O50xkSLP5VA&sns=em


tesla_roadster_3Men en acceleration fra 0 – 100 km/t på blot 2 sekunder og 0 – 160 km/t på 4,2 sekunder bliver det at køre en Tesla Roadster som at blive skudt ud af en kanon. Tesla har opgivet tophastigheden til at være +250 mp/h, hvilket altså svare til en tophastighed på over 400 km/t. Tesla skriver at den har et moment på 10.000 Nm – Og det er altså ikke en skrivefejl 10.000 Nm. Med specifikationer som disse, vil det på nuværende tidspunkt gøre roadsteren til verdens hurtigste serieproducerede bil EVER!

tesa_roadster_2Med blot en opladning skulle den nye firhjuls-trukne Roadster også kunne køre 1000 kilometer, hvilket er en kæmpe forbedring i forhold til Tesla’s tidligere modeller. Den har plads til 4 personer, som samtidig også får rigelig plads til oppakning 🙂

tesla_roadster_4Prisen anslås til, at starte ved omkring 1,3 millioner kroner uden afgifter og moms – Så er det bare om at sætte lidt sparepenge til side. 🙂

tesla_roadster_5tesla_roadster_6

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *