I am Special in every way 1


Annonce

iamblend_6I am special in every Way – Ja, det troede jeg da, altså indtil mit eget Blend blev afsløret. Jeg havde nemlig for et par uger siden den store fornøjelse at været inviteret til et Tullamore D.E.W. event i Smugkroen i Tivoli – Her skulle det afsløres i samarbejde med MyHeritage DNA,  hvilket Blend jeg var, altså min oprindelse og hvor unik jeg egentlig er.

Iamblend_2I Smugkroen fik jeg og de øvrige inviterede, hver  især udleveret en DNA-test, som skulle udføres inden vi fik serveret cocktails, whisky, øl og lidt lækker tapas til ganen. Det er nemlig af stor vigtighed at DNA-testen ikke forpurres af de kulinariske smagsoplevelser. Fordi det er spyttet som skal danne grundlag for den endelige oprindelses dom.

Iamblend_2I ‘The Beauty of Blend’, afslørede mit DNA at min etnicitet ikke var særlig spændende. Jeg havde nok inderst inde håbet på, at jeg enten havde blåt blod i årene eller at mine forfædre var fra nogle eksotiske egne. Men med de femten generationer som mit DNA kunne spores tilbage, viste det sig at jeg er 100% europæer, med hovedvægten altså 67,4% som skandinav og resten 32,6% som nord- og vesteuropæer.

Hvad kan jeg så bruge disse oplysninger til? – Jo, ser I! De fleste danskere kender den irske whisky Tullamore D.E.W. som noget man kommer i en varm kop kaffe og kalder det irsk kaffe, men dette er noget Tullamore D.E.W. gerne vil ændre på.

Iamblend_3Derfor har de lanceret et D.E.W. and a Brew-kit, for nu skal vi til drikke whisky sammen med øl fra egne som kommer tættest på ens naturlige Blend. Så i mit tilfælde er det dansk og tysk øl som ligger op at min oprindelighed ifølge DNA-testen fra MyHeritage.

Iamblend_5Med resultaterne fra MyHeritage er der nu også åbnet op for mulighederne at komme igang med slægtsforskningen. 92 millioner brugere fra overalt i verden er medlem af MyHeritage og via deres DNA afsløres det nu, er jeg rent faktisk har slægtninge i Amerika. Hvilket åbner op for, at jeg endelig finder den rige slægtning som jeg videste jeg havde 🙂

IamBlend_10Er du også blevet interesseret i at kende dit Blend altså din oprindelse, så kan du få tilsendt en DNA-test ved at tilmelde dig hos MyHeritage HER!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “I am Special in every way