Luksus bilmærke hjemkalder over 5.000 biler


Aston Martin hjemkalder_1Det ikoniske britiske luksus bilmærke Aston Martin hjemkalder omkring 5.500 køretøjer i USA på grund af problemer med batterikabler og håndbremse. Det er kommet frem ifølge dokumenter på National Highway Traffic Safety Administration (‘NHTSA’ som er en myndighed under det amerikanske Transportministerium) hjemmeside, afsløre Reuters.com

Aston Martin hjemkalder_4Tilbagekaldelsen forventes at starte den 1. februar 2018, og må siges at komme temmelig ubelejligt, idet ejerne af Aston Martin, planlægger en børsnotering samt et salg af virksomheden.

Aston Martin hjemkalder_2Dokumenterne på NHTSA’s hjemmeside fortæller, at Aston Martin hjemkalder 3.493 stk. af modellerne DB9-, DBS-, Rapide-, Virage- og Vanquish-modellerne, som blev fremstillet i årene mellem 2009 og 2016 på grund af problemer, som kan forårsage, at transmissions parkeringspalen ikke går i indgreb, hvilket i sidste ende kan få køretøjet til at rulle og øger risikoen for uheld

Aston Martin hjemkalder_3Ydermere hjemkalder Aston Martin 1.953 DB9- og DBS-køretøjer som er fremstillet i årene mellem 2005 og 2009, fordi dokumenterne afslører, at deres batterikabler kan have taget skade, når førersædet er i yderste placering, som i sidste ende ville kunne øge risikoen for brand, dokumenter sagde.

Ingen fra Aston Martin’s ledelse har kommenteret på tilbagetrækningen af de mange biler.

Aston Martin hjemkalder_5

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *