Pagani Huayra Lampo inspireret af gammel Fiat 2


Pagani Huayra Lampo_1

Pagani og Garage Italia Customs har slået sig sammen og kreeret denne bemærkelsesværdige Pagani Huayra Lampo. Lampo betyder “lyn”, hvis når man oversætter det fra italiensk. (Foto: dupontregistry.com)

Pagani Huayra Lampo_2
Denne enestående superbil er inspireret af Fiat Turbina-konceptbilen helt tilbage fra 1954, og inspirationen er ikke til at være i tvivl af, med den meget iøjnefaldende to-farvede farvekombination, som det ses på konceptbilens billede.

Pagani Huayra Lampo_3
Med hensyn til ekstraudstyr så har Huayra Lampo fået Tempesta pakken eftermonteret som normalt koster over 1,1 millioner kroner (specielle 4-vejs justerbare støddæmpere, letvægtsfælge, carbon diffuser) hvilket tilføjer den helt nye visuelle ændringer, som gør den meget mere aggressiv at se på. I kabinen, ser der godt nok en kende anderledes ud i forhold til man normalt ser i en Huayra.

Pagani Huayra Lampo_4
Sæderne og instrumentbrættet har et ternet mønster som henleder tankerne på en amerikansk dinner-indretning, som holdes adskilt af aluminium- og carbonindsatser. Man kan så diskutere om dette interiør er italiensk design når det er bedst – Hvad mener du?

Pagani Huayra Lampo_5
Motorkraften til denne supercar er den samme motor som plejer at sidde i en Pagani Huayra, nemlig den berømte Mercedes-AMG twin-turbo 6,0-liters V12-motor, med 730 hestekræfter og et drejningsmoment på 738 Nm drejningsmoment.

Se flere billeder af “lynet” herunder

Pagani Huayra Lampo_7Pagani Huayra Lampo_8Pagani Huayra Lampo_9Pagani Huayra Lampo_10Pagani Huayra Lampo_11Pagani Huayra Lampo_12Pagani Huayra Lampo_13Pagani Huayra Lampo_14Pagani Huayra Lampo_15Pagani Huayra Lampo_16Pagani Huayra Lampo_17Pagani Huayra Lampo_18


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Pagani Huayra Lampo inspireret af gammel Fiat