Lækre ure i dansk design 2


about vintage_1I det indre København ligger en lille velindrettet ur-butik som måske var et besøg værd, hvis du ligesom mig er vild med lækre kvalitets ure. Et hurtig kig rundt i butikken på Gothersgade 97, hvor der er udsigt til Kongens Have, ses de lækre kvalitetsure hængende på væggen, hvilket giver et godt overblik af sortimentet.

about vintage_2About Vintage hedder ur-mærket, som er skabt af de 2 barndomsvenner Sebastian Skov og Thomas Andersen (heraf tilnavnet By Skov Andersen) – Deres fælles projekt begyndte tilbage i 2015 og har herefter taget fart og høster stor anerkendelse på såvel det danske marked, men også på det internationale marked blandt ur-entusiaster.

about vintage_3About Vintage har koncentreret sig om at skabe klassiske ure med et skandinavisk look og sågar til priser, hvor alle kan være med. Se modellerne og priser HER!Du kan lige nå, at bestille dit favorit ur og få det leveret inden jul.

about vintage_4(Foto: About Vintage) – Modellerne har fået navn efter de vigtige årstal i urets historie såsom 1815, hvor man opfandt ”chronograph” teknikken (stopurs funktionen), eller 1820, hvor det var året hvor Thomas Prest fik patent på det selv-optrækkende ur, for ikke at glemme 1969, hvor det først quartz ur (altså det elektroniske ur) så dagens lys. Du kan selvfølgelig også se alle de andre vigtige årstal på About Vintage’s hjemmeside, hvor du selvfølgelig også kan købe deres flotte ure på webshoppen.

Se flere billeder fra About Vintage

About Vintage_5

Resten af billederne er lånt af About Vintage – Tak til Victor JuulAbout vintage_6 About vintage_7About vintage_8About Vintage_9


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Lækre ure i dansk design