Første amerikanske Bugatti Chiron solgt til overpris på auktion


Bugatti Chiron_usa_1Den allerførste Bugatti Chiron, som blev bestilt til USA, er nu officielt solgt ved RM Sotheby’s ICONS-auktion. (Foto: Patrick Ernzen)

Bugatti Chiron_usa_2Hammerslaget for Bugatti Chiron’en strøg helt op på $ 3.772.500 (svarende til 23,8 millioner danske kroner) Det er tankevækkende, hvis der skulle et sæt  danske nummerplader på, at prisen så vil rende op i omkring 60 millioner kroner. Det er en salgspris som er omkring $ 600.000 (3,8 millioner kroner) over producentens anbefalede salgspris, hvilket må siges at gøre det til et yderst vellykket salg.

Bugatti Chiron_usa_3Specifikationer for netop denne lækre hyperbil, kunne ikke have være bedre. Denne Bugatti Chiron har nemlig aldrig været indregistreret eller kørt på offentlig vej. De eneste kilometer, som der er kørt i denne Chiron, er de officielle 400 kilometers testkørsel.

Bugatti Chiron_usa_4Med det flotte hammerslag af denne nye Chiron. Som altså viste sig at være langt over den officielle salgspris. Må også betyde at interessen for, at dem som allerede har afgivet en bestilling på en af de få eksemplarer som er på vej ud fra fabrikken. Kunne få de fremtidige Bugatti ejere til at bruge den smukke hyperbil som en investering med henblik på stor fortjeneste som lige set ved auktionen hos RM Sotheby’s.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *