Så er den nye Lamborghini Urus SUV landet 1


Lamborghini Urus_1Så blev det Lamborghini’s tur til at søsætte en SUV-model. Den nye 4-sæders 4-liters V8 med twin-turbo yder 641 hestekræfter og de 0 – 100 klares på søle 3,6 sekunder.

Lamborghini Urus_2Den er opgivet til at blive verdens hurtigste SUV’er, og samtidig overtage Bentley Bentayga’s 1. plads med den bedrift. Den britiske SUV har en topfart på 301 km/t og den overgåes nu af Urus’ hvis topfart er opgivet til 306 km/t

Lamborghini Urus_3En af grundene til den flotte præstation, skyldes hovedsaglig Lamborghini’s hovedvægt af materialer som ligesom de øvrige superbiler indkluderer carbon og masser af carbon.

Lamborghini Urus_5Grundstenen, altså platformen er den samme som Audi Q7, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne og Volkswagen Touareg.

Se også lige en fed teaser herunder


Lamborghini Urus_4Den har allerede fået en del hug med på vejen, men hvad synes du om den. Skal Lamborghini holdes sig til sportsvognene eller er de sluppet godt afsted med den nye SUV?

Lamborghini Urus_7Lamborghini Urus_8Lamborghini Urus_6Lamborghini Urus_9


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Så er den nye Lamborghini Urus SUV landet

  • Anders Clausen

    Ærligt synes jeg de er sluppet meget godt fra det. Der nogle ti g, som minder mere om en sportsvogn end en SUV. Fx. Rattet. Det er jeg måske ik lige den største fan af. Ellers synes jeg den ligger på omkring 7 id at 10 ca😀