BMW løfter sløret for 2019 i8 coupé og roadster


BMWi8_1Det er blot 3 år siden at BMW i8 blev præsenteret. Nu bliver i8’en opgraderet samtidig med at der også kommer en cabriolet. Dette har BMW netop annonceret med den nye 2019 i8 Coupe og i8 Roadster. (Foto: DupntRegistry.com)

BMWi8_2Den vigtigste nyhed i udmeldelsen, er uden tvivl tilføjelsen af i8 Roadsteren. BMW har “teaset” denne model i nogen tid, men nu får vi endelig chancen for at se afsløringen. Det bløde elektronisk styret tag åbner og lukker på bare 16 sekunder og kan benyttes med hastigheder på op til 50 km/t.

BMWi8_3For både Coupe og Roadster er den nye motors samlede motorydelse øget til 369 hestekræfter i forhold til den første i8’s motor. BMW sætter 0-100 km/t tider for både Coupe og Roadster på henholdsvis 4,4 / 4,6 sekunder. Topfarten for begge biler er elektronisk begrænset til 250 km/t.

Det forventes at salget af de to nye 2019 BMW i8 Coupe og Roadster starter i foråret 2018. Prisen er endnu ukendt, men jeg følger selvfølgelig op 😊

BMWi8_4BMWi8_5BMWi8_6BMWi8_7

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *