Tapas del Toro – spansk for begyndere


Tapas del toro_1Det nye store fastfood spisemekka Tivoli Food Hall som åbnede den 10. november, er helt sikkert et besøg værd – Det skriver jeg gerne under på. Selvom adressen er på Tivoli’s område, er der intet krav om at skulle betale entrébillet, have guldkort eller lignende 🙂

Tapas del Toro_2Her er der fri adgang uden turpas til 15 forskellige spisesteder, lige fra smørrebrød til Tapas og det er Tapas’en som jeg lige vil slå et slag for. Det var nemlig det eneste sted, hvor der var plads til konen og jeg denne aften – Og gudskelov for det, for det blev virkelig en lækker oplevelse med fantastisk betjening og skøn mad i de hyggelige omgivelser. Hos Tapas del Toro sidder man på de indrettet taburetter stående omkring nerven af det hele og med frit udsyn til det hårdtarbejdende folk i køkkenet, forstår man nu hvor ordet samtalekøkken har fået sin oprindelse.

Tapas del Toro_3Normalt er det en charcuteri-tallerken som er den foretrukne spise, når vi vælger tapas. Men i stedet var det den varme mad som skulle testes af. Vi delte denne gang en gang calamari med tilhørende dip, en portion gambas al ajillo og en portion stege kartofler samt et glas rødvin som blev foreslået af verdens mest overskudsagtige medarbejder hos Tapas del Toro. Det lyder måske ikke af særlig meget mad, men vi gik ikke sulten i seng og med en regning på under 250 kroner for 2 personer, bliver man heller ikke flået.


“Last minute” aftensmad – Book bord til en restaurant i aften og spar 1/3 af prisen hos Early Bird


Her er lidt billeder fra besøget hos Tapas del Toro

Tapas del Toro_4Tapas del Toro_5Tapas del Toro_6Tapas del Toro_7Tapas del Toro_8Tapas del Toro_9

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *