Jubiii – Nåh Nej, jeg går jo på arbejde 4


Udsalg_1Som udgangspunkt har jeg ofte følt mig diskrimineret og snydt, fordi jeg har et arbejde – Og jeg er sikker på at mange andre på arbejdsmarkedet har samme opfattelse.

Så mit opråb, vedrører det hyppigt anvendte fænomen 👉UDSALG👈. Ofte løber tankerne afsted med mig – Fra at ha været helt oppe i skyerne, til dernæst at ryge ned i kulkælderen (et begreb, som sikkert er total oldschool) for hvordan er det lige mine chancer er for at deltage i et udsalg sammen med de øvrige shopping lystne mennesker.

Men her er det, at min vrede kommer op til overfladen😡. Hvorfor er det kun hjemmegående, arbejdsløse og pensionister som skal have glæde af de gode tilbud, udsalg. Ofte eller næsten altid, kan jeg blive inviteret til udsalg som starter når butikkerne åbner kl 10. Men hvor er det lige, at jeg befinder mig på en ganske almindelig torsdag kl 10.00 – Jo ser i, jeg er på arbejde ligesom hovedparten af den danske arbejdsstyrke.
Er betingelserne virkelig således, at jeg skal tage en fridag for at deltage i UDSALG?

Hvorfor diskriminere os som er på arbejdsmarkedet – I ovenstående annonce, frarøves jeg blandt andet muligheden for at få 52 gratis burgere.


(Indeholder reklamelinks til de webshops som ikke diskriminere dig)

Sportstøj med nedsatte priser hele døgnet / Modetøj til elegante mænd / Forkæl din bil / Rejs billigt til din yndlings destination / Indret din egen vinkælder / Køb julegaven til vennerne nu / Gå ud og spis billigt


Nedenunder er et par eksempler, hvor jeg sikkert kommer for sent til et godt tilbud, når jeg får fri. (Fra Rødovre Lokal Nyt 20. sep 2017) Udsalg_2Udsalg_3


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 thoughts on “Jubiii – Nåh Nej, jeg går jo på arbejde

 • Lars

  Well Fie og Co.
  Det gælder rigtig mange “først til mølle” og “begrænset antal” tilbud. Det gælder altså også dyre varer som Tv, hvor besparelsen på tusinder af kroner, betyder rigtig meget for lavt og mellem lønnede.
  Om man ligefrem skal føle sig diskrimineret, ved jeg ikke, men det er bestemt ikke alle der har fleksibel arbejdstid, som jeg f.eks. har.

 • Louise

  Hej fie
  Jeg forstå din frustration men Hva så med os som arbejder om aften skal vi blive sure fordi vi gå glip af de tilbud der kun er der om aften.
  Du har selv valg dit arbejde og derfor ved du også man gå glip af noget.

 • henrik@amazingcars.dk Indlægsforfatter

  Hej Fie – Det er både med hensyn til burgeren, men ofte bliver de gode udsalg sat i gang på en hverdag, når butikkerne åbner. Her er jeg jo ofte på arbejde.
  🙂

 • Fie

  Jeg kan forstå dit opslag i forhold til det med burgerne ( hvis det altså er så vigtigt for dig at få en gratis burger hver uge ) men ud over det, varer de fleste udsalg hele dagen og tit også flere dage, så mon ikk os du når lidt tilbud