Ny undervogn til Dodge Challenger og Charger – forsinker premieren til 2021


Dodge forsinkelse_1Det ser ud til, at der er sket en anden større ændring i Fiat Chrysler Automobile’s planlægning. En som, hvis det er sandt, utvivlsomt vil medføre yderligere forsinkelser i redesignet af flere nøglemodeller.

Ifølge “Automotive News” har FCA valgt at skrotte planerne til platformen for næste generation Dodge Challenger og Charger. Den  som egentlig skulle ha’ været smidt på, var fra Alfa Romeos Giorgio platform, som blandt andet ses hos Giulia og Stelvio modellerne.

Dodge forsinkelse_2I stedet har muskelproducenten valgt at duoen skal bygges på Maserati’s platform, den der findes i Ghibli, med det kedelig navn M157. M157 er en forkortet version af M156 platformen, som man ser i den nuværende Maserati Quattroporte.

Desværre vil denne ændring også betyde, at Challengeren og Chargeren ikke kommer i handel før 2021. Det er lidt senere end den oprindelige 2018-dato, som FCA lovede i løbet af selskabets 5-årige produktstrategi-meddelelse, som blev fremsat i 2014.

Der er også flere bekymrende nyheder i kølvandet på leverandørændringerne. For skæbnen til den Challenger cabriolet som også er på rygtebasis ifb den kommende model, er nu endnu mere usikker, da det ikke er klart, om Maserati-platformen kan understøtte det åbne design.


(indeholder reklamelinks)

Når du rejser “overthere”, så lej amerikanerbilen billigt HER!


Det er dog ikke alt for dårlig. Tilsyneladende er der stadig en redesignet Dodge Journey,  samt ligeledes en redesignet Dodge Durango – SUV’eren med de 3 sæde-rækker som begge forventes at have premiere i 2019.

Hold dig opdateret her 🙂


Vær i god tid i år – Bestil allerede din vinterdæk nu, lige HER!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *