Sådan har du sikkert aldrig fået den før?


Sådan har du aldrig_1Det lyder lummert, men skulle det værreste ske, kommer det helt sikkert til at gøre rigtig ondt. Skulle uheldet være ude, slipper du altså ikke med blå mærker. (Foto: istockphoto)

FDM har i en video påvist, hvor voldsom det kan gå hen og blive, hvis man som passager ikke sidder korrekt i bilen. Ofte er det temmelig fristende, at skifte til forskellige siddepositioner, når man er ude på længere køreturer. (Se videoen ved at klikke HER!)

Sådan har du aldrig_2Men som videoen viser, er en af de absolut værste måde sidde på – Den med benene oppe i vinduet. For når airbaggen udløses, er det benene eller knæene som bliver presset tilbage mod hovedet. Så må i selv forestille jer, hvilken smerte det kan påføre jer.

Så dette er blot en opfordring til jer ude i trafikken om at bruge hovedet på den korrekte måde, inden det er for sent.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *