Justin Bieber har solgt sin Ferrari 458 Liberty Walk


Justin Bieber - Ferrari 458 Liberty WalkMåske er jeg ikke den helt store Justin Bieber fan (Køb hans musik HER!), men det er da hændt at tæerne er vippet i takt til et par enkelte af hans hit.
(Foto: azcentral.com)

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Næh nej, jeg er mere vild med hans smag for de dyre biler. Audi R8, Porsche 997 Turbo, Fisker Karma, Lamborghini Aventador og Ferrari 458 Italia Liberty Walk for at nævne blot en del af de superbiler som han har haft eller stadigvæk besidder.

Justin Bieber - Ferrari 458 Liberty Walk_2Sidstnævnte Ferrari model kunne en af de mange Belieberfan ny byde på ved Barrett-Jackson Auktionen i Scottsdale i denne forgangne weekend.


Steven Tyler fra Aerosmith sælger sin Hennessey Venom GT ved samme Scottsdale Auktion – Se mere her!


Om det var en Justin Bieber fan som smed $434.500 dollars (lidt over 3 millioner danske kroner) på bordet, må fortsat stå ubesvaret. Men det må man da håbe, for køberen fik udover bilen også smidt koncertbilletter samt backstage adgangskort oven i handlen.

Justin Bieber - Ferrari 458 Liberty Walk_3Efter salget af hans blå custom made Ferrari 458’er er der nu blevet en ledig plads i garagen hos den 22-årige sanger. Så jeg venter nu spændt på at følge hans næste bilkøb ……….

Hav det godt derude

//Henrik

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *