Køb Amerikas dyreste hus med bilsamling 2


For omkring 1,75 mia danske kroner får du ikke kun USAs dyreste hus – med i handlen får du også tolv biler, 10 motorcykler og en helikopter. Det manglede da også bare…

USA dyreste hus_2Lige nu er det USAs dyreste “hus” til en markedspris på 250 mio $ (1.748.475.000 DKK). Huset, som ligger i Californien, er fyldt til randen med alt, hvad du ville forvente af et hus i denne klasse. De kæmpe antal værelser indeholder ikke kun biograf og bowlingbane, men er også fyldt med møbler, kunst og ikke mindst – et godt indsamling værdifulde køretøjer. Køberen kan også se frem til en helikopter, ti motorcykler og tolv biler.

USA dyrest hus_3I filmen (øverst) kan man se de fleste af bilerne, som blandt andet ses i husets “garage” (som mest af alt ligner et kunstgalleri). Den indeholder en Rolls-Royce Dawn, en Ferrari 488, en Pagani Huayra og en Mercedes-Benz 540K. Paganin er vurderet til to millioner dollars (ca. 14 millioner DKK) og Mercedes, fra 1936 til 15 millioner dollars (ca. 105 mio DKK).

USA dyreste husSamlingen omfatter også en Spyker C8, en Ariel Atom 3, en Morgan 3-Wheeler, en anden Rolls-Royce cabriolet, en Bentley Continental GTcabriolet og en Bugatti Veyron Grand Sport.

Var det et hus for dig?

Forsat god weekend

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Køb Amerikas dyreste hus med bilsamling