Dette er den sidste Hennessey Venom GTHennessey Venom GTTja, så er det officielt: den sidste Hennessey Venom GT er blevet produceret. Bilen som er udråbt til at være verdens hurtigst bil. (Kilde: Venomgt.com)

I en pressemeddelelse fra Hennessey Performance meddeler de, at produktionen af den amerikanske superbil slutter. Det sidste eksemplar af bilen som er døbt “Final Edition” er lakeret i farven “Glacier Blue” med hvide striber ned gennem midten. Bilen har den samme twin-turbo 7,0-liters V8-motor som også findes i de tidligere eksemplarer med1451 hk. Ydermere oplyser de at bilen desværre også er solgt – pris $1,2 million dollars.

Hennessey gjorde samtidig i pressemeddelelsen opmærksom på, at fans af bilen kunne byde på en Venom GT, som var blevet bygget til Steven Tyler fra Aerosmith på Barrett-Jackson Scottsdale auktion den 20. januar. (Se hvormeget den blev solgt for her!)

“Vi har opnået nogle ret utrolige resultater med Venom GT,” siger firmaets grundlægger og CEO, John Hennessey. “Det har altid været min drøm at bygge den hurtigste bil, og det gjorde vi. Vores Venom GT trækker sig tilbage som en af de hurtigste biler i verden samtidig med at være en af de mest eksklusive. Jeg er så taknemmelig over de kunder, medarbejdere, leverandører og vores tekniske partnere, Pennzoil & Shell V-Power, som har hjulpet til at gøre denne særlige bil til en realitet. Vi ser frem til at introducere vores næste bil, Venom F5, senere på året. ”

Læs også: Hennessey Venom GT verdens hurtigste bil

Du læste korrekt, Venom F5 (foto herunder) bliver afsløret senere på dette år.
Hennessey Venom F5

I ventetiden, er her en opsummering af de resultater, som Venom GT’en har opnået de sidste par år.

Januar 2013 – Guinness World Record for den hurtigste 2-sædet sportsvogn 0-300 kilometer i timen på 13,61 sekunder.

Februar 2014 – Verdens hurtigste 2-sædet sportsvogn ved at opnå en tophastighed på 435 km/t på Shuttle Landing Runway ved NASAs Kennedy Space Center.

Marts 2016 – Titlen som verdens hurtigste åbne køretøj “Spider” ved at opnå en tophastighed på 427 km/t på United States Naval Air Station i Lemoore, Californien.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *