Lionel Messi sælger sin Maserati GranTurismo 2


Maserati - Lionel MessiEn gang imellem er det muligt at få hænderne i en kendis bil, men det må vist hører til sjældenhederne, at man kan få fat i en som har tilhørt en af de mest populære idrætsudøver i verden. (Foto: Mobile.de)

Og hvis du ikke ved, hvem Lionel Messi er, som må du vist hellere komme frem fra den sten som du har levet under – og tjek lige hans vilde Maserati GranTurismo MC Stradale, som det nu er muligt at købe! Bilen er fornyeligt sat til salg hos en tysk forhandler for 119.900 € (omregnet til ca. 900.000 danske kroner uden afgift) Den har kørt 46.000 km, så lidt har han kørt i den. Prisen er måske lidt høj i forhold til en almindelig brugt GranTurismo, men i betragtning af den har haft superstjerne status, så er vel helt forståeligt. Udover at have haft superstjernestatus som ejet af en berømthed, har den også et unikt udseende med de røde detaljer på den matsorte baggrundsfarve.

Så hvis du er en enorm fodbold fan og specielt fan af den lille argentiner som har været kåret til verdens bedste fodboldspiller flere gange og har lidt ekstra sparepenge på lommen, må dette absolut være bilen for dig!

Fortsat god tirsdag 🙂

//Henrik

Maserati - Lionel MessiMaserati - Lionel MessiMaserati - Lionel MessiMaserati - Lionel Messi


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Lionel Messi sælger sin Maserati GranTurismo

  • henrik@amazingcars.dk Indlægsforfatter

    Hæhæ – Ønsketænkning er som regel forbundet med noget godt 🙂

  • Gustavo Woltmann

    Den køber jeg da lige 🙂 Eller, det er vist mere bare ønsketænkning.

    Gustavo Woltmann