Forkæl kvinden i dit liv!


Det kan da godt være, at det meste her på siden handler om hurtige og lækre biler, ure og ting som vi mænd forbinder med mandehørm. Så måske bliver jeg en smule upopulær blandt nogen derude, når jeg siger det berømte citat ”Bag enhver succesfuld mand står en stærk kvinde” i mit tilfælde min smukke hustru. – Og der er altså noget om det. Uden hendes support og forståelse for min passion for bilerne, var det nok en svær balancegang i vort forhold. (Men for de af jer, som ikke gider læse mere om kvindeforkælelse – Så er der i stedet lidt fede bilspot til jer fra min tur rundt i København i går HER!)

Så derfor vil jeg blot fortælle jer, hvordan jeg i går lørdag gav hende lidt tilbage, af det som jeg ved at hun værdsætter allerhøjest i vort forhold. Så husk, at blomster ikke altid betyder, at man skal rette op på en fejl, et skænderi eller som en kær kollega ville udtrykke det, ”Så tror hun bare at jeg har været hende utro” Nej, en lille gave i ny og næ, kan være med til at vande et forhold.

I går lørdag, tog jeg prinsessen en tur på hendes yndlingsbeskæftigelse – En tur som oftest betyder, at vi kører ind til Hovedstaden, går en strøgtur hånd i hånd og får kigget på vinduer samt får dækket dagens koffein indtagelse på café eller blot som ledsager i vores strøgtur i to go-form.

image
(Lobbyen hos d’Angleterre i december måned)

Prikken over i’et denne lørdag blev et besøg på Hotel d’Angleterre. Nej, nej, nej – ikke denne gang, vi skulle ikke overnatte. Blot en tur ned i ”Creations”  som er hotellets gavebutik, et smukt lokale indrettet med blomster og flotte interiør-sager, hvor min prinsesse føler sig ophøjet til dronning 🙂

imageJulelysene som nu er slukket udenfor på dette smukke hotel, tændtes atter i øjnene på min prinsesse, da hun spankulerede rundt i lokalet. Der kunne jeg ikke stå for – Så da hun ikke havde modtaget en buket blomster i det nye år. Så var det vel nærliggende at glæde hende med en kreation fra selveste d’Angleterre.

imageMens jeg nu afventer ekspedienten skal pakke den fine blomsterkreation ind, er prinsessens julelys endnu ikke slukket og hendes forventningsfulde øjne har spottet en lille kvindenips, som hun uden at nævne det med ord, mener at vort hjem ikke kan undvære – En parfume til hjemmet, synes nu at det lyder mere elegant på fransk ”Parfum de Masion” – Okay, så nupper vi også den – ”Men så kigger Du ikke mere vel?”

Med en gavepose i hver sin hånd fra et af Danmarks fornemmeste og smukkeste hoteller er min prinsesse ikke til at skyde igennem, da hun atter forlader hotellet gennem dørene ud til Kgs. Nytorv.

imageJeg ved, at hun kan leve længe på denne oplevelse – Så derfor, kan jeg kun opfordre til at vande parforholdet af og til 😉

God søndag til jer alle
//Henrik

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *