Jason Watt’s Ford GT er den hurtigste Ford som nogensinde er produceret


Ford GT_1
Tilbage i august måned 2016 kom det frem at racerkøreren Jason Watt, var en af to danskere som kunne se frem til at blive ejer af en af de kun 500 eksemplarer af GT’en og først nu er det kommet frem hvor meget power den egentlig besidder. (Foto: YouTuber BrianZuk)

I en ny pressemeddelelse som er kommet fra Ford i denne uge, meddeler de at den nye GT er den “hurtigste Ford på bane nogensinde.” Denne nyhed kommer efter at den slog både McLaren 675LT og Ferrari 458 Speciale på Calabogie Motorsports Park i Canada

Resultaterne ses herunder:

Ford GT: 2: 09.8k
McLaren 675LT: 2: 10,8
Ferrari 458 Speciale: 2: 12,9

Ford GT_2Og nu til den del, vi alle har ventet på. Ifølge Ford, har den nye amerikanske superbil 647 hk, takket være sin 3,5-liters V6 EcoBoost motor, og har en tophastighed på 347 km/t.

Den vildeste Ford nogensinde

“Ford GT handler om performance,” siger Raj Nair, som er Ford executive vice president, global produktudvikling og teknisk chef. “Vi har opnået en betydelig vægtbesparelse med kulfiber opbygningen. Og Istedet for disse besparelser har vi istedet fokuseret på, hvad som giver mest ydeevne, specifikt med de aktive dynamiske egenskaber som resultere i en endnu hurtigere bil “.

Se videoen og kom endnu tættere på den nye Ford GT

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *