Bryder jeg nogle etiske kodeks? 1


Uanset hvad man har af meninger om ulykken den 1. december på Tårnvej i Rødovre, hvor en ung mand blev trafikdræbt – Så skærer det i mit hjerte, når jeg hver dag passerer ulykkesstedet og bliver mindet om, hvor hurtigt livet kan ændre sig.

I dette tilfælde var der tale om en ung mand på kun 27 år, som måtte lade livet på de danske veje. Det berører mig ekstra meget, da den 27 årige mand er jævnaldrende med mine egne drenge.  Han endte desværre som blot et nummer i den dårlige statistik om unge trafikanter, der ender deres liv bag rattet.

Kalenderåret er ved at rinde ud og atter har et ungt menneske bragt sig selv i fokus og har efterladt sig et kæmpe tomrum i sin familie. – En ung mand som måske allerede selv var familiefar, måske en kærlig ægtemand eller måske var en værdsat bror har nu forladt alle sine kære familiemedlemmer i en december måned, hvor alt handler om julen og om samle familien.

Jeg har absolut ingen bagtanker med dette indlæg – Jeg, hverken kendte den unge mand eller har nogle oplysninger som kan belyse, hvorledes ulykken skete.
Men jeg vil blot sende alle mine tanker i denne svære stund til hans efterladte som helt sikkert allerede savner ham. RIP

(Af respekt overfor familien, bringer jeg ingen billeder fra ulykken her – men er du helt uvidende om ulykken, kan du læse om den her!)


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Bryder jeg nogle etiske kodeks?

  • Emilie Berg

    Det altid hårdt, når nogen mister livet og det sker så pludseligt. Jeg har selv mistet en ven af familiens datter (min barndomsveninde) på kun 17 år, der med hendes ven på 18 år, der kørte bilen, som kørte sig dem ihjel for lidt over en måned siden. Det berører mig dybt!