Diamanter er ikke kun kvindernes bedste ven


Nej, for skulle Du være i den heldige situation af have en Lamborghini Aventator stående i din garage, så har Du sikkert ingen problemer med selv at købe lidt eksklusivt forkælelse til fælgene. – Så nu når det italienske vilddyr alligevel overvintre lunt og godt i garagen, kunne den jo så småt gøres forårsklar med disse flotte smykker.

¤ Deltag i konkurrencen – Vind en tur i en Lamborghini ¤

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Lamborghini AventadorLamborghini kan nemlig nu tilbyde at dig, at købe det diamant besatte navkapselsæt “TRUE LUXURY, REDEFINED”, som kun er fremstillet i 300 eksemplarer. Lamborghini skriver, at sættet er håndlavet af professionelle håndværkere som “kombinerer sportsligheden og den teknologiske innovation fra carbonfiber med eksklusiviten, som kun ægte diamanter kan give.” – (Hvis du meget hellere vil forkæle hustruen med diamantsmykker i julegave, så skal du hellere klikke ind HER!)

Skulle Du blive fristet at det flottet navkapselsæt, koster det kun kr. 6.994,- inkl. moms hos Lamborghini Copenhagen

(Skifte til vinterdæk NU, se hvad det koster til din bil HER!)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *