Porsche 918 Spyder i overskud? – Byt den til en ø


Porsche 918 Spyder

Når man har 3 øer, kan det da godt være en for meget. Det må man i hvert fald mene, den amerikanske rigmand Emilio Cirelli har nemlig sat en af sine øer til salg på RacingJUNK.com. Øen som ligger nogle kilometer syd for Floridas kyst, nærmere bestemt Daytona Beach er på 12 km2.

(Kulde og sne på vej til Danmark – Find din billige rejse til Florida her!)

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)Porsche_918_spyder_907_2Emilio Cirelli er ikke særlig interesseret i at få de 850.000 dollars som øen er vurderet til. Nej for han har nemlig et ønske om at kunne bytte lige over med den udsolgte og næsten umulige at opdrive Porsche 918 Spyder 2015 model som da den var ny, kostede godt og vel det samme uden ekstra udstyr.

¤ Vinteren er på vej, har du skiftet til vinterdæk på bilen? ¤

Men er du den heldige ejer af en Porsche 918 Spyder, bør du lige tænke dig om en ekstra gang inden du bytter lige overmed den eksotiske ø. For nu da den tyske super-hybrid bil næsten ikke er til at opdrive mere, er prisen rendt op i 1,5 million dollars på det amerikanske brugtbilsmarked. Og det forlyder at Emilio Cirelli kun har interesse i at bytte lige over.

Hvis du alligevel er fast besluttet på at få din egen ø, skal du altså ikke regne med at kunne overnatte i et luksus hus med direkte adgang til egen sandstrand. Øen er nemlig helt øde, og der kræves byggetilladelser til at kunne bosætte sig dér.

Emilio Cirelli en stor bilentusiast og da han allrede ejer en Porsche 911 Turbo S har han researchet lidt og besluttet af Porsche 918’eren er den som er mest praktisk samt billigst i drift når man sammenligner hybridbilernes svar på “Treenigheden”, der foruden 918’eren også inkludere LaFerrarien samt McLaren P1’en. – Skulle der dog være en ejer med en af de 2 andre superbiler eller en Ferrari Enzo som vil bytte med øen, vil han dog overveje tilbuddet en ekstra gang. Enzo’en var også tidligere på banen tilbage i 2013, da han også dengang forsøgte sig med at komme af med øen i bytte for en superbil.


Relaterede indlæg

Jagten efter gudespottet i MonacoLeave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *