Hvor heldig har man lov at være?


Timberland

Hvad laver bilentusiasten, når han har fri? – Nåh ja, denne weekend og lørdagen især, skulle bruges til lidt selvforkælelse og blev iværksat med et besøg på et helt nyt brunchsted, som serverer brunchen helt frem til kl. 15 lørdag og søndag til stor glæde for undertegnet. – Det er helt klart et nyt sted som anbefales, men nu er jeg jo ikke i gang med en madanmeldelse. Den kan komme på et senere tidspunkt.

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Da så den værste sult havde lagt sig, kunne jeg begive mig ud på den ugentlige strøgtur sammen med min prinsesse. En shoppingtur som så ofte før fører os på kryds og tværs gennem Københavns gader og stræder. Det primære mål er allerførst at hun er tilfreds. Men efter at ha’ været i stort set alle butikker fra Rådhuspladsen til Kgs. Nytorv. Fik jeg selv lidt blod på tanden, Så klokken lige lidt i lukketid, endte jeg faktisk i JD Sport på Strøget, som noget heldig havde 25 % tilbud på alle sko – Dette gælder samtidig også på webshoppen JD Sport, (mener i øvrigt, at jeg læste i butikken, at tilbuddet kun gjaldt til 9. december, så måske man skal være hurtig ud af starthullerne) – Så mangler du et par løbesko, et par fodboldstøvler eller blot et par badesandaler, så har du lige nu muligheden for at gøre et godt kup i denne julegavetid.

Så kom du bare an kong vinter, for nu har jeg fundet de fedeste Timberland støvler som også føres i halve numre.

Er jeg for øvrigt den eneste som godt kan forveksle Timberland og Timberlake? 😉

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *