Alfa Romeo klar med deres første SUV


Alfa Romeo Stelvio_1
(Foto: Alfa Romeo.dk)
Da Los Angeles Motor Show 2016 blev afholdt i november måned, kunne Alfa Romeo præsentere deres allerførste SUV model i deres 107 år lange karriere som bilproducent.

Alfa Romeo har altid været kendt for sit sportslige design og kvalitetsbevidsthed. En ting som de også har formået at overføre til deres helt nye skud på stammen, Stelvio.

Dens fulde navn bliver Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio og som navnet antyder, bliver det en velpumpet og rå bil – Både at betragte, men så sandelig også at lytte til. SUV’en er en 4-hjulstrækker med power, hele 510 HK levere Stelvio’ens 2,9 liter V6 motor. Samtidigt kommer den hurtigt ud af starthullerne, kun 3,9 sekunder skal den bruge for at komme fra 0 – 100 km/t. Topfarten er ukendt.

Alfa Romeo Stelvio_2
Et hurtigt kig i kabinen, så er forsæderne formet som en skræddersyet køredragt med røde frække karakteristiske syninger som samtidig er et gennemgående tema i interiøret uden at det bliver i overkanten. Den 8,8 tommer touch skærm sørger for overskuelig brugerfunktionalitet.

Den nye Alfa-han er lovet i handel henover sommeren 2017, men den italienske bilproducent har endnu ikke løftet sløret, for hvad prisen bliver. Så jeg holder helt klart fokus på mere information derfra.

Lidt flere billeder til jer herunder!

Alfa Romeo Stelvio_3Alfa Romeo Stelvio_4Alfa Romeo Stelvio_5

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *