Jagten efter gudespottet i Monaco


Efteråret er over os nu. Sommeren er så småt lagt bag os. Hvad er så mere nærliggende end at se tilbage på dette års skønne sommerferie som blev afholdt i det sydfranske og med et par dages visit i superbilernes hjemby Monaco

Monaco tiltrækker altid mig som en magnet, når jeg år efter år vender tilbage til Sydfrankrig. Turen rundt i Monaco’s gader på udsigt efter det ultimative bilspot. Hvad venter sig, når man tager turen ned Monte Carlo Beach Club? Er der kommet nye biler foran Monte-Carlo Bay Hotel and Resort? Hvilke biler cirkulere rundt foran Casino de Monte Carlo. Er der nogen som afprøver hestekræfterne i Circuit de Monaco.

//

For hvert år som går, bliver man mere og mere krævende i sin søgen efter “Spottet”. Man håber, at de sjældne og nyeste superbiler dukker op lige rundt om hjørnet. (Her tænker jeg bl.a. på Ferrari’s seneste skud på stammen 488 GTB?en eller en LaFerrari, en Pagani Huayra, en Zenvo, en Koenigsegg One:1, den lære Aston Martin One-77 der findes utallige superbiler som stadigvæk mangler i samlingen af spot) Men at være bilspotter, kan vel sammenlignes med at spille lotto. Det er meget sjældent, at man render lige ind i et “gudespot”, men jo længere man opholder sig i Monaco des større chance er der selvfølgelig også.


Relaterede artikler

Byen med superbiler i hobetal

Byen med superbiler i hobetal, part 2

Bilferien til Sydfrankrig 2015


Dette års sommerferie i Sydfrankrig strakte sig over 3 uger og det blev til sammenlagt 4 dage i Monaco. Resultatet var efter min egen målestok lidt skuffende. Manglede at få “Gudespottet” i hus. Men kan oplyse, at andre danske bilspottere der var i Monaco i samme periode, var lidt heldigere end undertegnet. Så her gælder frasen, at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Herunder vil jeg dog lade jer være smagsdommere og bedømme spottene fra turen til Monaco 2015.

Jagten efter gudespottet i Monaco ? (part2), yderligere 53 billeder


//


Fortsættelse af Jagten efter gudespottet i Monaco ? (part2), yderligere 53 billeder