Ultimative garage til “The cave man”


En underjordisk parkering ved siden af en vinkælder, plus en bil elevator og en forsvindende TV i badeværelse spejl – er der noget denne “hulemand” i Connecticut mangler? Et fjernstyret toilet, måske? Nej, det har han skam også.

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Firmaet TR Building & Remodeling fik til opgave at opføre en drømmegarage til en kundes luksusbiler og hans store vinsamling. Eneste kriterie var, det skal bygges i samme stil som hovedhuset. (Køb dine egne byggematerialer online HER!)

En Ferrari 458 Italia er placeret oven på elevatoren som fører ned til en ekstra parkeringsplads, hvor også mandens enorme vinkælder befinder sig.

Få Inspiration til at indrette din egen vinkælder her!

Man valgte den underjordiske parkering, for ellers vil man have overskredet det maksimale som var tilladt af bygge på grunden. Her ses Ferrari 458 Italia’en på vej ned til vinen.

Så er Ferrari’en på plads i kælderen, mon den også bliver bedre med årene?

Udsigten fra 1. sal, hvor badeværelset ligger, i loftet hænger udsugningen som holder udstødningsgasserne væk

På øverste etage er opført et opholdslokale med TV-stue og bar, hvor man samtidig har udsigt til bilerne. Rummet er fantastisk til fodbold- og filmaftener.

Foto: (tv) For ikke at sætte fedtede fingre, er der ved indgangen opsat en håndvask selvfølgelig med Ferrari logo .Foto: (th) Og et kig ud på toilettet, afsløre ikke i første omgang ekstravagance og mandehørm, men hvis jeg siger indbygget LCD TV i spejlet, et urinal og fjernstyret “washlet” toilet??

Smukt er det blevet, man aner ingen uråd, “Grotten” har fået samme smukke finish som resten af huset.

Bagsiden af huset, hvor intet afsløres, før du har sagt de magiske ord; “Sesam, Sesam, Luk dig op”

Kilde: Forbes Magazine

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *