Devel Sixteen i produktion inden 2020

Lewis Hamilton drømmer om sin egen Mercedes-AMG One LH Edition

Mercedes-AMG One, Lewis Hamilton wish a LH EditionLewis Hamilton er ikke kun en top racerkører. Han er også en ivrig bilnørd og ved helt bestemt, hvilke biler han gerne ser tilføjet i sin samling.
Og det er ikke særlig overraskende, at han er ivrig for at få Mercedes-AMG, som jo er det F1-team han kører for, til at bygge en speciel version af den kommende One hypercar twistet med hans egne personlige detaljer. (Foto: Motor1.com)

Mercedes-AMG One, Lewis Hamilton hope for a LH EditionHan vil gerne have lavet en særlig LH Edition, har Hamilton udtalt til topgear-magasinet i et interview, der blev offentliggjort i mandags. Han skulle allerede ha’ talt med dem om hans store ønske. Om de er helt med på ideen, vides ej, men Mercedes-AMG overvejer det; for det giver ingen mening, at de ikke er med på ideen, i betragtning af, at vi har vundet verdensmesterskabet sammen, har Lewis Hamilton udtalt.

Mercedes-AMG One, Maybe a LH Edition for mr. Lewis HamiltonHan afslørede yderlige i interviewet, at han meget gerne ville have mere power og noget mere larm fra bilen. Øhhh – Mr. Lewis bilen har altså over 1.000 hestekræfter og lyder allerede som en Formel 1-bil.

Mercedes-AMG One, LH Edition Hamilton afslørede også, at han gerne vil ha’ ændret lidt af bilens former og måske tilføje en smule mere aggressivt look evt. med et aero-kit, og meget interessant ytrede han også, at han ville være villig til at arbejde sammen med eventuelle købere af sin specialudgave for at tilføje brugerdefinerede design-detaljer.

Mercedes-AMG One, LH Edition til Formel 1 verdensmesteren Lewis Hamilton Design har altid tiltalt den femdobbelte Formel 1 verdensmester. Han ses ofte til modeshows og har samarbejdet med Tommy Hilfiger, som jo er sponsor til Mercedes-AMG, på et Lewis Hamilton modeshow.

Lewis Hamilton håber på en LH Edition af Mercedes-AMG OneHamilton har allerede været inde over udviklingen af One, selvom han ikke endnu, har testkørt en prototype endnu. Han skulle efter sigende ha’ bistået med at udvikle bilens drivaggregat i F1-regi. Hamilton nævnte også i sit interview, at han hjalp med at guide udviklingen af One’s effektområde og køreegenskaber, og at han har været stolt af de hidtidige resultater.
The One forventes at være klar i 2020 og kommer med den samme 1,6-liters turboladede V-6 motor turbomonteret elektrisk motor som er klar til at håndtere de 11.000 o/min. som er den røde tråd i Mercedes-AMGs mesterskabs F1-bilen. Der vil være 3 ekstra elektriske motorer i The One, en som er monteret på motoren og yderligere to på frontakslen for at danne træk på alle 4 hjul.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Devel Sixteen i produktion inden 2020