Formel 1 konkurrence - Aserbajdsjan 2018

Glamping – Middag under åben himmel v/Mikkel Karstad

Sponsoreret indlæg

Fejan_mikkel_karstad

Stjernekok Mikkel Karstad‘s gourmetmenu lavet over åben ild på den lille svenske ø Fejan i forbindelse med Talisker og Scandinavnian Detours besøg hos Fejan Outdoor.

Fejan_mate_csatlosSamt de drinks som bartender Mate Csatlos serverede sammen med den lækre mad – Se indlægget Glamping – Den nye luksuscamping

Forret 1

Fejan_aertepureÆrterpuré med salat af broccoli, bronzefennikel og parmesan

broccoli2Broccoli stegt med hvidløg, saltede umodne blommer og tykmælk

Forret 2

pancakes_1Pandekager med vilde urter fra Fejan, saltet torsk og syltet rødløg

Drinks til Forret 1 & 2:

Fejan_serenitySerenity

DET SKAL DU BRUGE
30 ml Talisker Skye
10 ml Sherry Fino
15 ml blommevin
10 ml kamillesirup
10 ml frisk grapefrugtsaft

SÅDAN GØR DU
1.Hæld alle ingredienserne i en shaker, og ryst kraftigt i cirka10 sekunder. Si/strain det herefter i et cocktailglas, som du har nedkølet på forhånd.
2. Til sidst pynter du med kamilleblomster.

Hovedret

Fejan_muslingerDampede muslinger med Talisker, øl æble og fennikel

Fejan_knoldselleriKnoldselleri bagt i et bål med brunt smør, hyldeblomst, boghvede og vilde urter fra Fejan

Drinks til Hovedret:

maltedappleMalted Apple

DET SKAL DU BRUGE
30 ml Talisker 10
15 ml karamelmelasse
10 ml eddike af mørk ale
100 ml frisk æble/rabarber-juice

SÅDAN GØR DU
1.Hæld alle ingredienserne sammen i en shaker, og ryst hårdt i cirka 10 sekunder sammen med is. Hæld alt indholdet af shakeren i et highball-glas.
2. Pynt med æblechips og vilde urter.

Dessert

Fejan_rhubarbRabarber med hvid chokolade, gran og Talisker

Fejan_Outdoor_38Fejan_Outdoor_26Kaffe med blåbær og honningkiks

Drinks til Dessert:

birchbarkBirch bark

DET SKAL DU BRUGE
25 ml Talisker 10
15 ml hyldeblomstsaft
2 spsk pæremarmelade
10 ml birketræsaft
15 ml hvid Mozartchokolade

SÅDAN GØR DU
1.Hæld alle ingredienserne i en shaker, og ryst det kraftigt i cirka 10 sekunder. Si din cocktail over i en afkølet hvidvinsglas med en double-strainer.
2. Pynt til sidst med lidt solbær på toppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formel 1 konkurrence - Aserbajdsjan 2018