Traditionen tro og for 8. år i træk er der dækket op til det store middagsselskab når Dining Week sørger for, at vi kan få en ordentlig en på gourmet-opleveren med 3-retters menu på over 200 restauranter.
Og til en fornuftig pris af kun kr. 215 + kr 25 i gebyr (I prisen inkluderes 1 fl. 750 ml Pellegrino pr. 2 personer)
Allerede nu, kan du stille dig i kø for at få de eftertragtet billetter til de 3 festivaler som sættes igang i februar – Få din plads i køen HER!
Du læste rigtig, 3 festivaller – Tivoli, tyvstarter nemlig i forbindelse med deres “Vinter i Tivoli” fra den 2. – 8. februar, hvor samtlige restauranter er hoppet med på Dining Week-bølgen.
Ligesom, at der nu også i år og som noget helt nyt er mulighed for en Cocktail Week – Den bliver i år lagt sammen med Dining Week, men fra næste år bliver det en særskilt arrangement som hylder hver sin del af gastronomien.
Vi har været skrevet op i Dining Week køen siden dag 1 og fik ikke det aller bedste nummer. Men trods det høje nummer, er det lykkedes at finde et par af vores favorit-restauranter, ud fra hvilken menusammensætninger som faldt i vores smag.
KOM AN! – DINING WEEK – For nu må det meget gerne snart blive uge 7.
Vores valg i år blev NOSE2TAIL Meatpacker, Oysters & Grill, Loft Gastrogrill, Guru og Sticks’n’Sushi Valby og håber på at min hjemmebanefavorit PARC FERMÉ kan presses ind en af de resterende dage. (Se menuerne via navne-linket)
Husk at følge med i uge 7, hvor billeder og bedømmelser kan ses her på siden til inspiration for jer.
Der er stadigvæk masser af gode restauranter som har ledige pladser.
Tjek om der er en restaurant med en menu som passer til jeres humør i linket HER!