Smart vinduesvisker fra Mercedes


magic-vision-control_1Vi kender det vist alle sammen. Man har lige været en tur i vaskehallen med bilen og nu holder man så i lyskrydset. Solen skinner og pludselig tror man at den eneste sky på himmelen har set sig sur på én – For ud af ingenting vælter det ned med en eskapade af vand – Blot for at opdage at den forankørende bilist, lige skulle ha’ rengjort sin forrude. Et resultat som ikke hjalp på hans egen bil, men gjorde stor indvirkning på mit udsyn til Gl. Kongevej samt vækkede 2 cykelister som nu kan stille op i Mr & Miss Wet t-shirt. (Ironi kan forekomme)

Dette lille irritationsproblem har vores tyske venner fra Mercedes sørget for at fjerne – Magic Vision Control kan nemlig rengøre forruden helt uden de vandstråler, som normalt kan forstyrre både chaufføren og øvrige medtrafikanter 🙂

Det fungerer ved at implementere sprøjtefunktionen i selv vinduesviskeren. Vandet er varmt, hvilket gør det muligt at fjerne frost. Systemet arbejder efter udetemperaturen og justerer automatisk sprinklervæsken til de vejrmæssige forhold.

Systemet har 3 forskellige programmer – Sommer, vinter samt kørsel i cabriolet.

Se i videoen herunder, hvordan det fungere

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *