Ny Zenvo TSR-GT er allerede udsolgt inden lanceringen


Zenvo TSR-GT one of three
Foto: Zenvo Automotive

Det er min opfattelse at den danske hyperbil producent Zenvo Automotive i Præstø har rørt lidt mere på sig her i 2022 end vi normalt se fra dem. Hvilket i min øjne er ganske fantastisk, da jeg er kæmpe fan af brandet – Først var det Tim Burton aka Shmee150 som fik leveret sin specialfremstillet lilla TSR-S i august måned – Men nu har Zenvo igen bragt en dejlig nyhed, idet de i dag har meddelt i en pressemeddelelse, at man gør klar til at lancere en limited version kaldet TSR-GT. Eneste dårlige nyhed i dette er, at den desværre kun bliver produceret i 3 eksemplarer.

Zenvo TSR-GT one of three

Den nye Grand Tourer version TSR-GT kunne ved mit første øjekast godt ligne en kombination mellem de to tidligere modeller TS1 GT og før omtalte TSR-S, hvilket kun gør den endnu mere spændende og sikkert også mere hårdfør til at kunne håndtere de vilde kræfter. Den nye opgraderet 5,8 liters V8 motor leverer nemlig næsten 200 hk mere end når den benyttes i TSR-S’en, nemlig hele 1360 hk og Zenvo har oplyst at tophastigheden, som er begrænset, lander på vanvittige 424 km/t

De 3 limited Zenvo TSR-GT hyperbiler er faktisk allerede solgt på forhånd til samlere. Men hvor de ender henne, det må vi vente lidt med at få afsløret. I øvrigt udtaler Zenvo’s Chief Commercial Officer og bestyrelsesformand, Jens Sverdrup lidt kryptisk, at vi formodentlig i TSR-GT versionen nok har set den sidst produceret Zenvo med TS platform. Spændende udmelding tænker jeg, for så skal vi nok forberede os på et nyt Zenvo-look.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *