Sjælden McLaren Sabre kommer på auktion


Alle fotos: Mecum.com

Tilbage i 2020 lancerede McLaren en superbil i begrænset produktion, kaldet Sabre.

Den fik ikke meget opmærksomhed på det tidspunkt på grund af en vis pandemi, samt det faktum, at man kun ville bygge 15 eksemplarer, udelukkende til det amerikanske marked.

Alle fotos: Mecum.com

Som ventet blev alle bilerne solgt, endda før de var produceret, men hvis Sabre’en pirrer dine sanser, og dine lommer er dybe nok, kan du nu få muligheden for at byde på en af dem på Mecums auktion, der falder sammen med ”Monterey Car Week”.

McLaren Sabre

Den McLaren Sabre, som bliver sat til salg, er bil nummer 11 ud af de 15 biler. Kilometertælleren viser at den kun har kørt 160 kilometer siden den røg ud fra fabrikken. Den er sølv- og med carbon-finish med orange aftegninger, som der også ses i interiøret.

Sabre’en er familiær med McLarens Senna, men med en mere unik krop og mere motorkraft. Med 824 hk, mod 789 hk i Sennaen, er Sabre, McLarens mest kraftfulde gadebil til dato, uden enhver form for elektrificering. Kraften kommer fra McLarens velkendte 4,0-liters dobbeltturboladede V8 motor, som giver Sabre en tophastighed på hele 350 km/t.

Dem som har købt McLarens Sabre, var stærkt involveret i bilens udvikling og blev endda inviteret til at prøvekøre prototyper og give feedback.

Mecum som har bilen på auktion, har ikke givet et skøn, men Sabre’en menes oprindeligt at have kostet over lidt over 21 millioner danske kroner (uden afgift mm). Som lidt reference, solgte de den knap så sjældne McLaren Speedtail for 23,5 millioner dansk kroner på en Mecum-auktion i januar måned, mens en anden nåede et endeligt bud på små 18 millioner kroner på en Mecum-auktion i maj, men blev ej solgt.

Mecums Monterey-auktion løber fra 18.-20. august. Auktionen falder som nævnt sammen med Monterey Car Week, som er planlagt til 12.-21. august.

Så nu er muligheden for at byde på en vanvittig flot samt sjælden McLaren, – Se flere foto af den flotte McLaren Sabre herunder