Koncept – Polestar O₂ udstyres med filmdrone


Polestar O₂ Concept

Som bekendt er Polestar bilproducenten som går den elektriske vej med ingen røg og ingen støj – Nu er der forhåbentlig snart mere nyt fra det svenskerne søstermærke til Volvo, kinesisk produceret Polestar som byder ind med en Roadster, i første omgang i konceptform.

Som billederne viser, en yderst spændende og smuk én af slagsen – Men i og med, at det er en konceptbil, så må vi afventer Polestar’s egen udmelding med hensyn til performance, rækkevidde med mere – Men noget som vi ved, at vi vil kunne komme til at glæde os over, altså os bilnørder, bliver en gadget som bliver standardudstyr i form af en “filmdrone” som er monteret på bagenden af roadsteren, som både kan lette og lande mens bilen er i bevægelse. Den er fuldautomatisk, så føreren bare skal vælge, om der skal skydes stemnings- eller action-billeder. Når O₂ holder parkeret, kan man redigere og dele videoerne direkte fra midterdisplayet. Udsend dronen. Indfang køreturen. Og vis så verden, hvor sjovt premium elektrisk performance er.

Hvor cool er det lige? (Se billedeserie herunder af den flotte el-bil👇)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *