Sommerferien 2021 – Del 1


Sommerferie på Sylt

Årets 3 uger lange sommerferie er i år primært blevet brugt hjemme i det danske sommerland og så dog alligevel ikke helt. Vores ellers normale ferie-destination i det sydfranske, hvor Monaco også altid bliver besøgt, med normalt en masse lækker bilspotting, blev i år udskiftet med en tur rundt i det vestjyske i uge 29. Det lyder måske en kende kedeligt, hvis man nu forventer at skulle se på en masse lækre biler i dette opslag. Men sådan ender det på ingen måde gudskelov ikke.

Jeg har valgt at dele sommerens bilrelateret ferie op i 4 små afsnit og selvfølgelig sparet jer for mad- og turistbilleder fra de seværdigheder vi kom forbi i første uges ferie🤞

Sommerferie på sylt

I del 1 lugter det en smule af Sydfrankrig, idet vi besøger den lille nordtyske ø Sylt som er under 100 km2, og som går under tilnavnet Nordens Monaco på grund af øens beboere samt sommerhusejerne som primært er Tysklands ‘upper class’. Jeg ved af erfaring at hvis man er hér i tyskernes hovedferie, så vælter det rundt med fede biler – Vores lille en-dags tur gav dog ikke spot fra øverste hylde. Men jeg hyggede mig og så er alt alligevel godt.

I øvrigt er det fjerde gang vi er her og skulle man alligevel ha’ lyst lidt godt at spise som ikke er fisk og skaldyr, så kan vi godt anbefale Tysklands svar på Jensen Bøfhus; Block House men som egentlig bare er 1000 gange bedre👍

Nu vil jeg lade ordene hvile, så I bare kan kigge med på lidt af de bilrelaterede bilbilleder som jeg mødte på Sylt herunder👇
(I afsnit 2 eller del 2, tænker jeg at vise jer, hvad Skagen byder på i uge 29 “Hellerup-ugen” – Læs den allerede her!) – Så følg med her på siden og se hvad resten af ferien bød på at spændende oplevelser 🙏

Mercedes AMG GTR
Sommerferien går til Sylt, Ferrari F8
Sommerferien går til Sylt, Bentley Continental GTC
Sommerferien går til Sylt
Sommerferien går til Sylt
Sommerferien går til Sylt
Sommerferien går til Sylt
Sommerferien går til Sylt
Sommerferien går til Sylt
Sommerferien går til Sylt, AMG C63S

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *