Ferrari 812 GTO “Versione Speciale” lækket!


Foto: TheSupercarBlog.com

Ferrari havde formået at holde 812 GTO skjult i nogen tid. Nu ser det ud til, at nogen endelig har lækket et billede af bilen, omend lidt sløret.

812 GTO, som også kaldes “Versione Speciale”, er en mere trackfokuseret version af Ferrari 812 Superfast modellen 👇. I stedet for glasruden i bagklappen, så har GTO’en fået helfarvet bagpanel med åbninger. GTO’en vil blive produceret i et begrænset antal. Derfor skal du være blandt Ferrari’s specielle kunder for overhovedet at komme i betragtning til at eje én.

Ferrari 812 Superfast spottet i Cannes

Ferrari 812 GTO vil hvis alt går godt, vil blive afsløret omkring midten af april. GTO’en forventes at blive tilbudt i coupe samt Aperta body stiles, hvor sidstnævnte er den mere eksklusive af de to. Rygterne antyder, at Ferrari måske i alt bygger 1200 eksemplarer, heriblandt 999 coupéer.

Coupén vil sandsynligvis gå i produktion i 2. kvartal 2022, mens produktionen af Aperta’en forventes at starte omkring ½ år efter. Ferrari 812 GTO forventes at bruge samme 6,5-liters V12-motor som også ligger i en

Ferrari 812 Superfast. Men i stedet for de 800 hk er der skruet op for kræfterne som de nu levere omkring 880 hk.