Formel 1 konkurrence – Sakhirs Grand Prix 2020 i Bahrain 9


Velkommen til denne weekends Formel 1 konkurrence, hvor Formel 1-karavanen er blevet en uge mere i Bahrain og hvor kørerne skal ud og forcere den meget lille bane på kun 3,5 kilometer Bahrain International Circuit i Sakhir 87 gange.

Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Med kun ganske få løb tilbage af årets Formel 1 kalender, skal der nok ske mirakler, hvis vi overhovedet skal se Kevin Magnussen høste point i hans næstsidste løb i Formel 1 – desværre. Men meget mere interessant bliver det at følge George Russell #63, som i denne weekend, har fået chancen at køre i Lewis Hamilton’s racer. Kan vidunderbilen virkelig få ham til tops på podiet? 👍


Så hvis du gerne vi vinde en polo samt en cap med diodelys, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag
¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så er der også en cap m/diodelys til den heldige

¤ Husk også at skrive, hvilken størrelse polo du ha’ hvis du gætter KMag’s placering 👍

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 18.10.

Jeg sætter 1 GP-polo i størrelse Small, XL eller 3XL samt en cap med diodelys sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Sakhirs Grand Prix 2020 i Bahrain