Top 10 – Lækreste Superluksus biler 2019


Top 10 - Lækreste Superluksus biler 2019Hvis nu ikke penge betød en drøjt – Og der var frit valg på øverste hylde ved valg af en luksus limousine. Så kunne en Top 10 liste, se nogenlunde sådan her ud iflg. engelske  Autocar. Her har luksusbilerne på listen en størrelse som ville få en gennemsnits familiehus til at se lille ud. Men hvis du stiler efter at have det bedste inden for bilernes verden, altså når det gælder luksus – Så ligger priserne når det gælder danske forhold væsentlig over en million danske kroner. Og i nogen tilfælde tættere på de 10 milloner, men hvad søren gør man ikke for at føle sig lidt royal.

Nyd luksusbilerne i billedserien – Og husk på, at der skal kun en gevinst i Eurojackpot til at gøre det muligt 😉
(Fotos er lånt af Autocar.co.uk)

Se nummer 10 på listen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *