Porsche-designet Superyacht, Royal Falcon One klar til salg


Porsche-designet superyacht Royal Falcon OneDen 41 meter lange katamaran, bygget i Sverige, kendt som ”Royal Falcon One”, ligner mest af alt et rumskib på vandet. Designet at F.A. Porsche, som er et datterselskab af den ikoniske sportsbilproducent, er nu klar til at blive solgt til en interesseret rigmand af det Singapore-baserede firma Royal Falcon Fleet.

Indrettet med 3 gæsteværelser på hoveddækket og en master-suite samt en VIP-suite på øverste dæk som giver dem en bedre udsigt over vandet. De 2 skrog som danner bunden af katamaranen er i stedet indrettet som hytter til skibets besætning på 10 personer.

Indenfor satte Studio F.A. Porsche det overdådige interiør med en smule rumalder-modernisme, herunder fritformede lædersofaer, en ren farvepalet af hvide, grå og sorte og automatiske glasskydedøre. Designerne ansatte glatte linjer og buede, organiske kanter, der kan genkendes i Porsches ikoniske biler, viser billeder.

Royal Falcon One huser også en række luksuriøse bekvemmeligheder, herunder en jacuzzi på øverste dæk; en hovedsalon med en baggrundsbelyst bar og panoramaudsigt; såvel som et privat udendørs dæk fra master suite ifølge fortegnelsen.

Se salgsvideoen fra Royal Falcon Fleet herunder.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *