Den officielle trailer til 007-filmen ‘No Time To Die’ er ude nu – Den skal bare ses!


James Bond: No Time To Die trailer Så er den officielle trailer til den næste James Bond film, ‘No Time To Die’ ude. Den 25’ende 007 film og den femte med Daniel Craig i hovedrollen som James Bond, er planlagt til global udgivelse i april 2020. Vidste du, at i de foregående 24 James Bond film, har Aston Martin været med i de 12 og i ‘No Time To Die’ vises følgende AM-modeller. Den ikoniske DB5, V8 Saloon’en (som overraskende er tilbage efter sidst at ha’ været med i ‘The Living Daylights i 1987), Valhalla og Aston Martin DBS Superleggera.I ‘Spectresom var den foregående og altså den 24. James Bond film, var det en Aston Martin DB10 som var hovedperson – Se den sjældne DB10’en, da den var midtpunkt i et event i København HER!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *