Min sommerferie-dagbog-spots 2019, del 7 (Cannes II)


Dag 12 – Jeg kunne altså ikke nøjes med kun at besøge Cannes 1 gang – Så på feriens 12. dag pakkede vi igen bilen og drog afsted for en gang aftensmad på fiskerestauranten Astoux et Brun for at spise på konens favoritsted (Hvor jeg altså spiser steak og pommesfrites til stor ærgrelse for tjeneren som kigger lidt skævt til mig) – Se mere til vort besøg HER!Modsat sidste besøg, så var vores besøg i Cannes kun et tidligt aftenbesøg. Så jeg håbede på, at lidt flere luftede deres lækre biler nu hvor temperaturen havde lagt sig lidt. Men nyd nu lidt af stemningen på Cannes strandpromenaden ‘La Croisette’

Herunder kan i set de biler, som jeg var heldig at rende forbi i de få timer vi nåede at være i Cannes på Dag 12


Har du lyst til at se hvilke spots der var på Dag 9, Dag 10 & Dag 11 klik – HER! ◀️

Bare rolig Dag 13 er lige på trapperne HER! ▶️

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *